95 Számítógép, személyi-, háztartási cikk javítása


Ebbe az ágazatba tartozik a számítógépek és perifériák, mint például az asztali és hordozható számítógépek, számítógép-terminálok, tárolóeszközök, nyomtatók javítása és karbantartása.

Ebbe az ágazatba tartoznak még a kommunikációs eszközök, mint például a faxkészülékek, rádió-adóvevők javítása és az elektronikai cikkek, mint például a rádió- és televíziókészülékek, a háztartási és kerti eszközök, mint például a fűnyírók, lombszívó és -fúvó berendezések, a lábbeli és egyéb bőráruk, a bútorok és lakberendezési tárgyak, a ruházat és a ruházati kellékek, a sportszerek, a hangszerek, a hobbicikkek, valamint az egyéb személyi és háztartási cikkek javítása.

Nem ebbe az ágazatba tartozik:
- az orvosi és diagnosztikai képalkotó és képfeldolgozó eszközök, a mérőműszerek és terepfelvételi műszerek, a laboratóriumi műszerek és készülékek, a radar- és szonárberendezések javítása, lásd: 3313

Forrás: Központi Statisztikai Hivatal


A 95-ös ágazat alá tartozó alágazat(ok):

    951 Számítógép, kommunikációs eszköz javítása
    952 Személyi-, háztartási cikk javítása
Bár mindent megteszünk, hogy az oldalon szereplő információk 100%-ig pontosak és megbízhatóak legyenek, hibák, pontatlanságok előfordulhatnak. Az oldal üzemeltetői az ezekből fakadó bármilyen jellegű károkért felelősséget nem vállalnak.